پاورپوینت درمود شربتها ی قندی

مطالب دیگر:
🔍پاورپوینت درباره معرفی سامانه خرید بلیط قطار رجا🔍پاورپوینت درباره نقش تغذیه در پیشگیری و درمان پوکی استخوان🔍پاورپوینت درباره ناهنجاریهای فیزیولوژیکی🔍پاورپوینت درباره مهارتهای مدیریت سازمانی🔍پاورپوینت درباره معرفی سیستم تکرارکننده تلفن همراه🔍مقاله پرورش بز سانن و آلپاین🔍جزوه تایپ شده ، رنگی و مصور کامل زبان انگلیسی یازدهم دبیرستان🔍پاورپوینت درباره هايپوكسي و هايپوكسمي🔍پاورپوینت درباره نقشه برداری مهندسی🔍آموزش پروژه محور برنامه نویسی فرز سی ان سی در سالیدورکز 🔍پورپوینت درباره ملاحظاتی در باره منابع طبي و تجديد نشر آنها🔍پاورپوینت درباره مفاهیم و اصول اساسی حفاظت در برابر اشعه🔍پاورپوینت درباره معرفی میان رشته‌ای شیمی ‌فیزیک🔍آموزش ویدئویی کامل + جزوه تایپ شده ، رنگی و مصور فصل پنجم ریاضی یازدهم تجربی ( توابع نمایی و لگاریتمی)🔍پاورپوینت مواد و نقش آن در زندگی (علوم نهم فصل یک )🔍بررسی ابطال اسناد رسمی به اعتبار اسناد عادی در محاکم ایران🔍توضیح کلی درباره دوپینگ (7 صفحه)🔍پاورپوینت کامل معرفی محصول آزبست🔍توضیح کلی درباره دوپینگ (50 صفحه)🔍پروژه ویلا (فایل اسکچاپ)
پاورپوینت درمود شربتها ی قندی ,شربت خرما ,شربت یاکون ,سایر مزایای fos,کاربردهای شربت افرا ,شربت خرما,شربت عسل,عسل طبیعی|32018894|tkr
به وب سایت دانلود و دریافت فایل های درسی آموزشی خوش آمدید اکنون مشخصات فایل پاورپوینت درمود شربتها ی قندیرا مشاهده می نماییدمشخصات فایل
عنوان:
قالب بندی: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 23


محتویات:
مقدمه
شربت خرما
شربت یاکون
سایر مزایای fos
شربت افرا
کاربردهای شربت افرا
شربت خرما
شربت عسل
آیا عسل طبیعی هم شکرک می‌زند؟
منابع






قسمتی از پاورپوینت:

مقدمه

شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند .

شربت خرما
خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .

شربت یاکون
اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.

بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می

کند. یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .

و . . .